Sari la conținut

Un nou protest la Ambulanța Arad. Lista cu numele celor care contestă conducerea are 95 de poziţii

”Demisia, demisia!” Cei care au protestat astăzi şi-au amintit din nou de umilinţele la care au fost supuşi de actuala conducere a staţiei şi au spus că nu vor înceta cu acţiunile până când problema lor nu va fi rezolvată: ”Peste tot s-a dus şi a spus că sunt un asistent foarte prost deşi în atâţia ani nu am pierdut nici un pacient”, ”De mai multe ori am fost înjurată aici în curte... am colegul care mi-a adunat tensiometrul, mi-a aruncat tensimetrul personal pe garduri. De ce? Pe motiv că nu este din maşină. Este personal”, ”M-a sancţionat cu 5% pe trei luni din cauza unei centuri de siguranţă în curtea salvării. Nu că nu am purtat-o pe drum sau...”, ”Dacă s-a întâmplat cumva să calci pe bec, să mă exprim aşa, nu s-a discutat! 5 - 10 % pe trei luni! Comisia propune pe o lună, dânsul nu - pe trei luni!”.

”Dacă nu ni se vor respecta cerinţele noastre ca să putem să muncim fără conducerea managerială, noi suntem dispuşi toţi, vă anunţăm, suntem dispuşi toţi cu demisiile în mână să mergem şi să înaintăm conducerii”, precizează Mircea Bencecan, asistent la Serviciul de Ambulanţă Arad.

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Arad spun că, de săptămâna trecută, şi mai mulţi colegi de-ai lor s-au alăturat protestului. Lista cu numele celor care contestă actuala conducere a ajuns între timp la 95 de poziţii. La mitingul de astăzi au participat aproximativ 50 de persoane.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche