Sari la conținut

Urşii aleargă după prima victorie

După două înfrângeri şi o etapă de pauză, Timba revine pe teren, în căutarea primei victorii din campionat. Urşii vor primi replica Universităţii Cluj, echipă pe care a eliminat-o în acest sezon din Cupa României, după o dublă victorie. Între timp, ardelenii au mai transferat doi jucători, un american şi un bulgar.

"Sper să intrăm şi în jocul de mâine bine de la început pentru că sper să controlăm jocul de la cap la coadă. E un meci mai dificil decât cel din Cupă şi trebuie să-l tratăm foarte serios. E clar că şi ei suferă la capitolul omogenitate cât de cât şi atunci vom vedea mâine cum va fi pentru că au patru jucători străini, patru americani şi un bulgar şi nu ştim exact cum se vor prezenta mâine. Noi trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să-l câştigăm, altă variantă nu văd", declară Bogdan Murărescu, antrenor BC Timba Timişoara.

Bogdan Murărescu nu se va putea baza pe serviciile nou-venitului Larry Hall, care nu e la zi cu condiţia fizică. Timba şi Universitatea Cluj sunt singurele echipe din Liga Naţională care nu au câştigat niciun meci până acum. Cele două echipe se înfruntă sâmbătă, de la ora 16:30, la Sala Constantin Jude. Cealaltă reprezentantă a oraşului de pe Bega, în Liga Naţională, BC Timişoara, joacă tot pe teren propriu, contra lui BC Mureş Tg. Mureş, duminică, de la ora 17:30.

Redactor: Ionuţ Suciu
Operator: Adrian Hrişcu
Editor Web: Răzvan Bulacu