Sari la conținut

„Urşii", duel baschetbalistic cu „leii"

Partida Timba-BC Timişoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18, în sala ”Constantin Jude”. Ambele echipe s-au întâlnit în această vară, au adus jucători străini care pot face diferenţa în meci. Antrenorul BCT-ului crede că partida va fi echilibrată şi puţine echipe vor pleca cu puncte de pe terenul adversarilor din acest sfârşit de săptămână.

„Cu siguranţă va fi mai echilibrat, Timba are, în acest moment, cu un jucător străin mai mult decât noi. Ne aşteptăm la un meci bun, suntem conştienţi de faptul că jucăm în deplasare", spune Dragan Petricevic, antrenor BC Timişoara.

Milos Pesic, unul dintre jucătorii importanţi ai „Leilor din Banat", crede că experienţa mai mare pe care o are BC Timişoara în prima ligă reprezintă un avantaj în meciul de sâmbătă: „Luăm în serios fiecare adversar. Pentru noi, fiecare meci e cel mai important şi îl jucăm ca pe o finală. Vom fi concentraţi la maxim, ceea ce e foarte important pentru acest joc. Avem mai multă experienţă decât ei şi trebuie să ne folosim de acest lucru".

BC Timişoara a pierdut în primul meci din campionat, 75-85, în faţa Stelei. Nici Timba nu a reuşit să învingă în debutul în campionat, „urşii" cedând în faţa Piteştiului, scor 83-90.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche