Vacanţe mai ieftine cu aproape 60% la cel mai mare târg de turism din vestul țării

Data publicării:
vacante

Elveţia a fost în topul cererilor pentru vacanţa de iarnă. Preţurile pornesc de la 400 de euro. „O destinaţie foarte bună, la fel Salburg şi Viena. Se pare că mai sunt bani totuşi. Sunt bucuroasă să îmi dau seama că oamenii ajung să aprecieze şi să realizeze că rămâi cu aceste amintiri frumoase", ne spune Mirela Fogarasy, agent de turism.

Familiile cu bugete mai mici şi-au îndreptat atenţia spre Ungaria, unde Crăciunul şi Revelionul aduc oferte speciale.

 

Începând cu 289 de euro pentru patru nopţi aveţi demipensiune, mic dejun şi cină, intrări nelimitate la aqua park şi piscină, aflăm de la agentul de turism Rebeca Luchian.

Alţii au căutat, de pe acum, locaţii pentru vacanţa de vară. Au avut şi motive. Reducerile au ajuns la aproape 60%. ”Ne gândim la vara viitoare pentru că, în premieră pentru Timișoara, va fi zbor charter către insula Skiatos. sloganul nostru este plăteşte nemţeşte, trăieşte greceşte. Reducerea este de 58 la sută daca se face prin early booking”, afirmă Codruţa Magdalin, agent de turism.

 

Iar cu cât ofertele au fost mai multe, cu atât şi dorinţele clienţilor au fost mai diversificate: ”Ne interesează Dubai, Moscova, Leningrad, Thailanda”, ”Mă gândesc la un city break, o excursie la Praga sau Viena”, ”Grecia, la primul stand, mă atrage mai mult”.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că reduceri pentru pachetele de iarnă vor fi până la finalul lunii.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Cosmin Pârlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri