Sari la conținut

„Vesticele” conduc Liga I de futsal

Devenii s-au impus, pe teren propriu, cu 16-2, după un meci în care au făcut spectacol și rămân astfel cu doar o singură înfrângere în 12 partide disputate în acest sezon. O misiune mai dificilă au avut timișorenii de la Informatica, care au revenit de la 0-3 în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc și au învins cu 7-4, grație „dublelor” lui Rakic și Călugăreanu și a reușitelor lui Lupu, Matei și Dobre – ultimul la prima reușită în tricoul alb-violet. Informatica termină anul pe locul secund, cu același număr de puncte cu liderul din Deva, dar cu un golaveraj mai slab și cu o înfrângere în meciul direct disputat în Hunedoara.

Podiumul este completat de campioana en-titre, City’Us Târgu Mureș, care are cu cinci puncte mai puțin decât echipele din fața ei, împotriva cărora a și cedat de fiecare dată. La polul opus sunt cei de la Galactic Focșani și Concordia Chiajna, cei din urmă reușind contra-performanța de a pierde toate jocurile de până acum.

Ultimele două clasate din Liga I vor da piept cu primele două, pe 24 ianuarie, la reluarea campionatului regulat, odată cu runda cu numărul 15.

Redactor: Claudiu Sav