Sari la conținut

Victoria de după înfrângere. Universitatea Goldiş ICIM Arad - CSBT Alexandria 74-70

”Da, nu jucăm atăt de bine cum am dori. Nimeni nu e fericit. Dar sunt preocupate. Sunt îngrijorate de situaţie şi de aceea câteodată în momentele în care controlăm jocul devenim un pic agitaţi şi facem lucruri nebuneşti şi nişte greşeli copilăreşti. Asta s-a întâmplat astăzi!”, spunea Jose Araujo, antrenor ICIM Arad.

Arădencele au fost ajutate şi de procentajul slab al oaspetelor de la linia de libere, juctoarele de la Alexandria marcând doar de nouă ori din 19 încercări.

”Cred că liberele au tranşat acest meci, puteam să-l câştigăm, mă bucur că, totuşi, Alexandria este o forţă an de an şi se poate bate cu echipe precum Aradul şi Târgovişte”, a afirmat Mădălin Piperea, antrenor CSBT Alexandria.

”Mă bucur că am obţinut victoria, aveam nevoie de ea! Pentru noi să fim în top 4 în România este un sentiment extraordinar. Mă bucur că am dus meciul la capăt. A fost un joc disputat însă am ieşit pe teren şi am jucat cât am putut de bine”, a declarat Meighan Simmons, de la ICIM Arad.

În urma victoriei, ICIM Arad a urcat pentru moment pe locul trei al clasamentului Ligii Naţionale de Baschet Feminin, profitând de înfrângerea suferită de CSM Târgovişte, care a pierdut cu Universitatea Alba Iulia, scor 59 la 69.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche