Victorie înainte de play-off. ICIM Arad a învins Universitatea Alba Iulia, scor 78-65

Data publicării:
icim-2

”Am avut o şansă bună în sfertul trei, dar apoi am căzut! Am avut multe aruncări ratate şi, după aceea, nu am mai jucat nimic în defensivă. Aradul astăzi a forţat pe contraatac şi... au jucat bine!”, spunea Miroslav Popov - antrenor la CS Universitatea Alba Iulia.

”Cred că nu am jucat extraordinar, însă... e întodeauna greu să joci cu Alba Iulia. De fiecare dată când am avut un mic avantaj, întodeauna au reuşit să revină”, apreciază Jose Araujo, antrenorul arădencelor.

Cele mai multe puncte au fost reuşite de Simmons de la ICIM - 29, urmată de Jessica Kuster de la Alba Iulia care a reuşit 22 de puncte.

”Cum te pregăteşti pentru play-off? Trebuie să fim pregătite mental, trebuie să ne antrenăm şi mai mult”, crede Meighan Simmons, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

”Cred că apărarea noastră a fost deficitară, le-am tot lăsat să plece pe contraatacuri rapide. Simmons a fost de neoprit de la trei puncte aşa că am avut probleme să o oprim!”, precizează Jessica Kuster de la Alba Iulia.

În urma acestei victorii, Universitatea Goldiş ICIM Arad şi-a asigurat aproape sigur locul 3 în clasamentul sezonului regulat, ceea ce îi oferă un mic avantaj în vederea abordării play-off-ului. Arădencele vor încheia evoluţia din acest sezon pe teren propriu în compania Universităţii Cluj, echipă poziţionată în a doua jumătate a clasamentului.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri