Sari la conținut
News Alert

Vor o victorie, după trei remize la rând


„După trei meciuri nule, sau remize, ar fi și asta e dorința noastră să spargem gheața să fie trei puncte, să fie un început în returul play-off-ului cu o victorie. Și să ne concentrăm în următoarele jocuri sau în următorul joc, pentru că tot timpul următorul e cel mai greu”, spune Roland Nagy, antrenorul UT-ei Arad.

Oaspeții vin la Arad din postura de ultimă clasată în ierarhia play-off-ului, dar antrenorul UT-ei este conștient că echipa sa va trebui să muncească mult pentru încă o victorie pe teren propriu.

„Au o echipă cu calitate, jucători cu experiență, jucători tineri dornici să facă performanță. Ei vor să joace doar pentru ei. Nu a fost nicio tentă când am spus că au avut o atitudine mai bună decât atunci când au câștigat cu noi, 2-0. Ei joacă pentru fotbal și atât. Vor veni să joace, să își facă treaba cât mai bine și sunt convins că vor face la fel cu orice echipă din play-off”, continuă Roland Nagy.

În ultima întâlnire directă, ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, cele două echipe au remizat 2-2, iar golurile au fost marcate de Florin Ilie şi Alin Ignea, respectiv Marius Chindriş şi Marius Curtuiuş. Arădenii doresc o revanşa contra FCM-ului, deoarece ultima victorie împotriva băimărenilor a fost pe 15 august 2009. UTA Bătrâna Doamnă – FCM Baia Mare este sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena „Motorul”.

Redactor: Claudiu Sav