Vreme frumoasă, dar rece în Banat și Crișana. Noaptea, temperaturile scad sub zero grade

Data publicării:
frunze toamna 1



Prognoza meteo pentru noaptea de joi spre vineri în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va fi frumoasã, dar deosebit de rece. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat din nord. Spre dimineaţã, pe arii restrânse, se va semnala ceaţã şi brumã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 3 grade.
Vremea în Arad - Încă o noapte rece in județul Arad, dar frumoasă. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector nordic, și sunt condiții de producere a brumei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 şi 4 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi frumoasã, dar deosebit de rece. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord. Spre dimineaţã, pe arii restrânse, în zonele joase, se va semnala ceaţã şi brumã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 3 grade.
Vremea în Hunedoara - Vremea se menține deosebit de rece. Cerul va fi senin, vântul va sufla de la slab la moderat, iar minimele nopții nu vor depăși 2 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va fi predominant frumoasã, dar rece. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-est. Spre dimineaţã, local poate apărea ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Vremea în Arad - O zi frumoasă, însă rece și în județul Arad. Cerul va fi senin, vântul va sufla de la slab la moderat, pe arii restrânse se poate produce brumă, iar temperaturile maxime vor oscila între 7 și 12 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi predominant frumoasã, dar rece. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat din nord-est. Spre dimineaţã, local se va produce brumã şi, izolat, în zonele joase, ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade.
Vremea în Hunedoara - Zi frumoasa și însorită și în județul Hunedoara. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 11 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri