Vremea în următoarele 24 de ore în vestul țării: instabilă şi răcoroasă

Data publicării:
vremea A



Prognoza meteo pentru noaptea de marți spre miercuri, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va deveni, în general, instabilã. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector predominant estic. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Arad - Vreme schimbătoare la noapte în județul Arad, cu cer temporar noros. Local, vor cădea ploi. Vânt de la slab la moderat, dinspre est, cu temperaturi minime care se vor situa între 12 şi 17 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va deveni, în general, instabilã. Cerul va fi temporar noros. Local în sudul Banatului, la munte şi izolat în rest, se vor semnala averse de ploaie şi descãrcãri electrice. Izolat, cantitãţile cumulate de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector predominant estic, cu unele intesificãri în timpul averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte cu vreme normală din punct de vedere termic pentru această dată în județul Hunedoara, dar instabilă. Cerul va fi variabil, temporar noros, și va ploua în aversă. Izolat, cantităţile de precipitaţii pot fi mai însemnate. Pe arii restrânse sunt posibile averse însoțite de tunete si fulgere. Vântul va sufla de la slab la moderat. Minimele vor oscila între 10 și 15 grade.



Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea se menţine instabilã şi se va rãci. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie, însoţite de descãrcãri electrice. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã cumulate vor depãşi 25-30 l/mp şi izolat vor fi cãderi de grindinã. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector vestic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Vremea în Arad - O zi cu vreme schimbătoare şi în judeţul Arad. Cerul va fi noros şi va ploua. Precipitaţiile vor fi însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din vest. Maximele vor oscila între 20 şi 25 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea se menţine instabilã şi se va rãci. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse se vor semnala ploi şi averse de ploaie, însoţite de descãrcãri electrice. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã cumulate vor depãşi 25-30 l/mp şi, izolat, vor fi cãderi de grindinã. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector vestic, cu intensificãri în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii au parte de o zi cu vreme caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local, va ploua în averse, iar vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri