Vremea în vestul României, în următoarele 24 de ore: noaptea, până la 21 de grade, ziua, până la 37!

Data publicării:
sete



Vremea în noaptea de vineri spre sâmbătă

Vremea în Timiș - Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Arad - Vremea rămâne frumoasă pe timpul nopții și în județul Arad. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla, de la slab la moderat, din nord. Temperaturile minime vor oscila intre 12 si 18 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade, mai ridicate la deal pânã la 21 de grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte frumoasă și în județul Hunedoara, cu cer variabil, mai mult senin, și vant slab. Temperaturile minime se vor situa 14 și 19 grade.

Vremea, sâmbătă, în vestul României

Vremea în Timiș - Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã la orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector vestic. Local, indicele temperaturã-umezealã va atinge şi depãşi pragul critic de 80. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 şi 37 de grade.
Vremea în Arad - O zi frumoasă, însă caniculară în județul Arad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, de la slab la moderat, din vest. Maximele zilei vor oscila între 31 și 36 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic, cu intensificãri la munte. Izolat, indicele temperaturã-umezealã ITU va atinge şi depãşi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 şi 37 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii vor avea parte de o zi extrem de caldă, caniculară la amiază. Cu cer senin și vânt, de la slab la moderat, din vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 şi 34 grade.

CITEȘTE ȘI: Mesaj ANM - două zile vom fierbe, din nou, în bătaia soarelui nemilos! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri