Vremea se încălzește: vineri sunt prognozate, în vestul țării, chiar și 25-26 grade

Data publicării:
vremea 11 octombrie a

Prognoza meteo pentru noaptea de joi spre vineri

Timiș - Vremea va fi, în general, frumoasã. Cerul va fi parţial noros şi, doar izolat, va mai ploua slab în prima parte a intervalului. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade.
Arad - Noapte cu vreme frumoasă și în județul Arad. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla, de la slab la moderat, iar minimele nu vor depăși 13 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi parţial noros şi, doar izolat, va mai ploua slab, în prima parte a intervalului. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre sud-est. Izolat, în zonele depresionare vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 12 grade, mai ridicate la deal pânã la 14 grade.
Hunedoara - Noapte cu vreme normal din punct de vedere termic în județul Hunedoara. Cerul va fi variabil, temporar noros, vantul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile minime se vor situa între 5 și 13 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri

Timiș - Vremea va continua sã se încãlzeasca şi va fi, în general, frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Arad - O zi frumoasă și caldă în județul Arad, cu cer varibil, vânt de la slab la moderat, dinspre sector sud estic și temperaturi maxime care vor urca până la 25 grade.
Caraș-Severin - Vremea va continua sã se încãlzeasca şi va fi, în general, frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din sud-est, cu intensificãri locale, mai ales în Banat. În zonele depresionare, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 26 de grade.
Hunedoara - O zi frumoasă în județul Hunedoara. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 20 și 25 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri