Zeci de mii de locuri de muncă pe Internet

Data publicării:
n13 20zeci 20de 20mii 20de 20locuri 20de 20munca 20pe 20internet 20plasma 20311212-41355

Cel mai vânat job de către timişoreni a fost cel de manager raion într-un supermarket. Pentru un singur anunţ au existat 2.600 de aplicanţi. Printre cerinţele postului se numărau organizarea activităţii comerciale a raionului, fixarea preţului de vânzare în conformitate cu politica magazinului sau analizarea planului comercial anual.

Pe locul doi în topul celor mai căutate joburi din Timişoara se află un post de colaborator pentru campanii online, care a stârnit interesul a aproape 2.500 de oameni. În fişa postului se enunţa că viitorul angajat avea ca atribuţii redactarea de articole pe care ulterior le-ar fi promovat prin intermediul reţelelor sociale.

Şi un post de responsabil resurse umane le-a captat atenţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Puţin peste 1.900 de persoane şi-au trimis candidatura pentru acest job ce presupunea recrutarea şi selectarea de personal, administrarea carierelor şi a evoluţiilor angajaţilor.

Locurile patru şi cinci în topul celor mai dorite job-uri în 2012, în Timişoara, sunt ocupate de un post de lucrător comercial, pentru care au existat 1.879 de aplicaţii, 5 respectiv un post de agent vânzări în domeniul turismului, pentru care au aplicat 1.740 de timişoreni. Acesta din urma presupunea promovarea online a serviciilor companiei, actualizarea site-ului şi vanzarea de pachete turistice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri