Sari la conținut
News Alert

Doar într-o singură direcție

În optimile Cupei României la handbal, Poli Timişoara a câştigat fără probleme derby-ul local cu HC Reşiţa, echipă care, din cauza problemelor financiare, a venit la meci cu juniorii, iar Mihai Rohozneanu este, în acelaşi timp, preşedinte, antrenor şi jucător. Timișorenii s-au impus cu 31-23 într-un meci încheiat de reșițeni doar cu jucători sub 21 de ani în echipă. Trei dintre ei abia au împlinit 17 ani.

„Din punctul meu de vedere, cam asta se poate face la Reșița pe termen mediu și lung. Să creștem, să construim. Mai mult de atât nu se poate. Din păcate trăim cu amintirile UCM Reșița și Caraș-Severin, dar suntem întro altă fază și trebuie să fim realiști și să avem așteptările corecte”, spune Mihai Rohozneanu, antrenor-jucător HC AP Reșița.

Poli merge în sferturile de finală după o partidă în care a avut 11 jucători cu cel puţin un gol marcat.

„Personal, nu îmi place să joc astfel de meciuri, în care echipa adversă nu are tot lotul la dispoziție, se bazează pe juniori. Am pregătit însă meciul și am intrat în teren cu respect pentru competiție, pentru a nu ne relaxa, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, a explicat și Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Următoarea fază a competiției se va desfășura tot în sistem eliminatoriu, în luna februarie, pentru ca echipele calificate să ajungă în Final Four.