Sari la conținut

Doar un punct, după ce au condus de două ori

ASU Politehnica rămâne fără victorie în 2018. În cel de-al doilea meci consecutiv jucat pe Știința, alb-violeții au remizat, 2-2, cu Academica Clinceni, la capătul unei partide în care au condus de două ori. Sorescu a deschis scorul, dar Pațurcă a stabilit scorul pauzei. Același Sorescu i-a dus din nou pe timișoreni în avantaj, din penalty, însă Barbu a egalat din nou pentru oaspeți, într-un final în care Mera a fost eliminat, după ce a încasat al doilea cartonaș galben.

”Un meci de luptă - pentru că suprafața nu ne-a permis să evoluăm așa cum ne doream. Dar mă bucură - și îi felicit pe jucătorii mei - că am reușit să revenim de fiecare dată”, a declarat Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni.

”Nu vreau să comentez absolut nimic. Felicit echipa oaspete pentru joc, iar pe băieții noștri îi felicit pentru atitudinea extraordinară pe care au avut-o. Și-au dorit victoria până la final din tot sufletul și nu am nimic să le reproșez. Aici mă opresc cu orice comentariu...”, a declarat Bogdan Andone, antrenor ASU Politehnica Timișoara.

reporter: Claudiu Sav/ operator: George Ştefăniţă