Doar victorie, la primul duel din 2017

Data publicării:
scm poli
Handbaliştii lui SCM Poli caută să adune primele puncte în acest an calendaristic, cu ocazia primului joc în faţa propriilor suporteri. Staff-ul bănăţenilor nu subestimează însă adversara de sâmbătă, CSM Focşani, în ciuda poziţiei inferioare din clasament.

„Tebuie să fim concentrați la maximum și nicio clipă să nu ne relaxăm, pentru că întrecere internă, în ziua de astăzi, în momentul în care te-ai relaxat ai și fost taxat. Așa că nu va fi un meci ușor, în niciun caz”, admite Atilla Horvath, antrenor secund la SCM Politehnica Timișoara.

„Întâlnim o echipă bună, ce practică un handbal rapid. Trebuie să ne facem jocul nostru, mai ales în defensivă, pentru a câștiga. În campionatul românesc nu îți permiți să te relaxezi, în nici un joc, indiferent de adversar, fie că întâlnești ultimele clasate, fie pe cele din top”, spune și Vuk Milošević.

În tur, timișorenii au evitat o înfrângere în ultimele secunde ale duelului din Moldova, încheiat, la egalitate, 26 la 26. Fără succes în 2017, bănățenii spun că au învățat din fiecare eșec și nu concep un nou pas greșit, cu atât mai mult cu cât au și urcat în clasament, după retragerea Reșiței. Primul joc din sala Constantin Jude, în noul an are loc sâmbătă, de la ora 16.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri