Sari la conținut
News Alert

Două din două, cu locul doi din Serbia

SCM Poli Timișoara a ajuns la patru succese din tot atâtea posibile în amicalele din această iarnă. După victoriile cu CSM Oradea, elevii lui Pero Milosevic au învins în două rânduri și ocupanta locului doi din Serbia, Steaua Roșie Belgrad. Î

În primul test, ambele combatante au acordat mai multe minute tinerilor din lot, iar jocul a fost la discreția gazdelor, care au condus de la un capăt la altul și s-au impus, lejer, 29-22. În cel de-al doilea amical, ambii antrenori au folosit formule apropiate de cele utilizate în jocurile oficiale, iar lucrurile au stat diferit. Sârbii au condus în prima parte chiar și cu 4 goluri, însă au fost egalați chiar înainte de pauză, 13-13, pentru ca după aceea să rămână în spatele gazdelor, care s-au impus cu 32 la 26.

„Le mulţumesc celor de la Steaua Roşie pentru că au venit, pentru că am avut două jocuri foarte bune. Sunt o echipă cu un joc bun și puternic, atât în atac, cât și în apărare. Stăm bine pentru această perioadă, chiar sunt mulțumit de modul în care arătăm”, a declarat, la final, Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

„În acest moment preocuparea noastră nu ține de rezultate, dar e bine pentru că am câștigat ambele meciuri. În primul meci, toți jucătorii au primit șanse, cei mai tineri și toți cei trei portari. În cel de-al doilea joc a fost mai greu, dar am luptat până aproape de final”, a completat Marko Simovic, SCM Politehnica Timișoara.

Filip Marjanovic a fost cel mai bun marcator al violeților, în ambele jocuri, urmat de Simovic și Fenici. Pentru alb-violeți urmează o ultimă dublă amicală, miercuri și joi, când în Sala Constantin Jude va ajunge HCM Minaur Baia Mare, liderul seriei vestice a Diviziei A.

Pe aceeași temă