Duel cu surpriza plăcută a noului sezon

Data publicării:
© titusemanuel.ro
© titusemanuel.ro
ASU Politehnica are parte de un nou duel dificil în campionat. Bănățenii dau piept sâmbătă cu o altă nou-promovată, Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care ocupă locul 7 în clasament și care vine pe Bega după patru succese consecutive - trei în campionat și unul în Cupă. În ultimele două jocuri, formația din Covasna a trecut clar de UTA Bătrâna Doamnă și FC Brașov. Omul-cheie al vizitatorilor este Attila Hadnagy, care la 35 de ani este golgheterul ligii secunde, cu 13 goluri în 10 etape.

„Este un jucător periculos, golgheterul lor, golgheterul Ligii a doua - chiar dacă a înscris mai multe goluri în meciul cu Pâncota, dar e un jucător experiementat - ceea ce nouă ne lipsește, sperăm să-l anihilăm și să nu scrie la Timișoara”, explică Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Politehnica Timișoara.

Bănățenii speră ca revenirea pe Știința să fie de bun augur și așteaptă al doilea succes la rând pe arena de lângă Facultatea de Mecanică, după cel de acum două zile, cu Șoimii Pâncota, din Cupă. Violeții mizează și pe o atmsoferă pe măsură.

„Aici s-a promovat doi ani la rând, liga a patra și a treia. Sperăm să fie de bun augur mutarea pe Știința. Simțim mult mai aproape publicul lângă noi. Sunt mai apropiați de noi, îi auzim, îi vedem mai aproape decât pe Dan Păltinișanu”, spune și Alex Birău.

„Și astă-vară ne-am antrenat acolo pe teren, plus meciurile jucate până în acest sezon acolo. Ne simțim acasă și ne dă încredere acest lucru”, a concluzionat Brîndescu.

ASU Politehnica Timișoara - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă sâmbătă, de la ora 15:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri