Duel de foc la primul meci din 2018

Data actualizării: Data publicării:
sport1

SCM Politehnica reintră în focurile Ligii Naţionale. După ce au încheiat 2017 pe locul secund în Liga Zimbrilor, alb-violeţii încep noul an cu un duel dificil, în compania celor de la HC Dobrogea Sud Constanţa. Formaţia de la malul mării are două puncte mai puţin decât adversara din Banat şi vine la Timişoara după ce a cucerit deja un prim trofeu: Supercupa României.

"Începem cu un meci greu. Constanța e una dintre echipele bune ale campionatului. A câștigat deja un trofeu. Se bate pentru altele. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți. Sper să fim în formă și să câștigăm", a declarat Cristian Fenici, căpitan SCM Politehnica Timişoara.

"Normal că e un meci dificil când vine o echipă precum Constanța, a câștigat primul trofeu al anului, Supercupa României. Aspiră la câștigarea tuturor competițiilor. E în Final Four-ul Cupei României, vrea să câștige și în ligă, are antrenor bun și jucători pe măsură", a declarat Pero Milošević, antrenor SCM Politehnica Timişoara.

SCM Politehnica este singura echipă din campionat care a câștigat toate partidele de pe teren propriu, în acest sezon.

"Eu cred în echipa mea. Trebuie să avem multă disciplină. Trebuie să dăm totul în toate fazele jocului. Să continuăm forma de la finele anului, din acele jocuri din decembrie 2017", a declarat Pero Milošević, antrenor SCM Politehnica Timişoara.

redactor: Claudiu Sav/ operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri