Duel echilibrat sub Tâmpa

Data publicării:
uta fc brasov
UTA Bătrâna Doamnă deschide etapa cu numărul 6 a ligii secunde. Arădenii merg la Braşov cu mult optimism, dar şi cu avantajul moral luat sezonul trecut, atunci când din patru meciuri, au câştigat trei, iar un joc s-a terminat la egalitate. Faţă de echipa de anul trecut, UTA tocmai şi-a cedat cel mai bun jucător, atacantul Dennis Man, la Steaua, dar s-a întărit cu doi jucători cu trecut galben-negru, Alexandru David și Cristian Andor.

„Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor cu experienţă, cu fotbalişti cu experienţă, tineri care au rămas pe loc, resuscitează şi sunt un plus în momentul de faţă pentru oraşul Braşov, un oraş unde am activat, unde merg cu plăcere şi unde am avut satisfacţii sezonul trecut şi sper să fie şi după jocul de vineri”, a prefațat duelul, Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

Alb-roșii se așteaptă la o nouă partidă echilibrată, ca și cea din runda precedentă cu CS Mioveni și recunosc că s-ar mulțumi chiar și cu o remiză.

„Noi mergem cu un obiectiv clar, să câştigăm. Acesta ne e obiectivul înainte de fiecare joc, în funcţie de ce se întâmplă, dacă facem un egal e un punct câştigat – s-a văzut că şi un punct înseamnă ceva în economia clasamentului”, a mai spus Nagy.

Duelul dintre ocupantele locurilor 3 și 4 din liga secundă are loc mâine, de la ora 17:30, în direct, la Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri