Epilogul lui 2016, la Londra

Data publicării:
15326206_1469054279788987_7312897836898148402_o
Timișoara Saracens pune punct anului cu o deplasare în capitala Angliei. Campionii joacă împotriva celor de la Harlequins, la o săptămână distanță după partida disputată pe Dan Păltinișanu. Ce gânduri au bănățenii înaintea jocului de la Londra, aflăm în rubrica sport.

Timișoara Saracens dispută sâmbătă ultimul meci dn 2016. Bănățenii joacă pe terenul celor de la Harlequins, în Challenge Cup, la o săptămână distanță de la jocul cedat fără drept de apel pe "Dan Păltinișanu". Campioana României nu vrea însă să facă un simplu act de prezență pe Twickenham Stoop și încearcă să abordeze pozitiv duelul în care e clar că pornește cu șansa a doua.

„E deplasarea cea mai grea, la Londra, un meci foarte greu săptămâna trecută s-a văzut la meciul de acasă că e o echipă puternică, experimentată, cu tot ceea ce-i trebuie. Noi trebuie să mergem acolo să jucăm cel mai bun rugby al nostru, să învățăm din fiecare experiență din această cupă europeană și pe viitor să ne impunem și prin rezultate”, spune Valentin Calafeteanu.

„Am calculat ce greșeli am făcut acasă, i-am simțit mai bine și acum sperăm să facem un joc cât mai bun, să încercăm să ne apropiem cât mai mult de ei”, completează Eugen Căpățână.

Jocul se va disputa pe „Stoop", arena de 15 mii de locuri aflată în apropiere de principalul stadion de rugby din Albion.

„Jumătate din echipa noastră am mai jucat pe stadioane marei și trebuie să învățăm după aceste meciuri, pentru că, cu siguranță când ne vom întoarce de acolo, ne vom întoarce cu un plus”, adaugă Calafeteanu.

„E tot ceea ce îți poți dori ca jucător... să joci la un așa nivel de înalt, eu spun că e tot ceea ce te pregătești de mic. Visezi și, uite, se întâmplă acum!”, povestește timișoreanul Căpățână.

Meciul de sâmbătă, ora 17.00 (ora României), va fi arbitrat de o brigadă condusă de francezul Thomas Charabas. Nimeni altul decât oficialul care s-a achitat ireproșabil de un duel Timișoara Saracens - Baia Mare în luna mai a anului trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri