Feerie la Timișoara

Data publicării:
flori

Copacii de pe malul Begăi, fac spectacol la Timișoara! Prunii ornamentali au înflorit în aceste zile și dezvăluie un peisaj feeric. Aleea din spatele Catedralei Mitropolitane, transformată într-un tunel roz, a devenit locul preferat al pasionaților de fotografie. Profesioniști sau amatori, cu toții caută să surprindă cel mai bine "nebunia de culori".

Prunii ornamentali sunt vedete în aceste zile. Locuitorii orașului de pe Bega, dar și turiștii care ajung aici au parte de un tablou feeric.

Nimeni nu trece pe aici fără să-și facă cel puțin o fotografie.

"Petalele florilor pică foarte repede cam toată lumea se aglomerează să fotografieze să și fotografieze în acest timp scurt. Sugerându-le întotdeauna să vină cu câte un accesoriu fie că e o bicicletă, flori...să se îmbrace viu colorat”, a spus Gabriel Brezeanu, fotograf.

"Din cauza temperaturilor scăzute meteo, condițiilor meteo din ultima perioada au luat startul puțin mai târziu cu o întârziere de o săptămână două față de alți ani. Prunul este cel care înflorește primul, urmează cireșul japonez este încă în stadiul de muguri. În prezent mai avem magnolii înflorite", a declarat Diana Nica, șef serviciu Spații Verzi.

"Cei care vor să vină și să-și facă poze aici trebuie să se grăbească și asta pentru că florile se vor scutura în câteva zile" relatează Laura Vieru, jurnalistul Digi24 Timișoara.

reporter: Laura Vieru/ operator: Dan Petcu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri