FOTBAL. Program plin pentru Sepsi

Data publicării:
SEPSI REUNIRE

Sepsi Sf. Gheorghe va relua pregătirile pe 6 ianuarie, când marea parte a fotbaliştilor pregătiţi de Eugen Neagoe vor face primul antrenament din 2019 la baza proprie.

Stranierii sunt aşteptaţi pe data de 7 ianuarie. Deşi au fost multe speculaţii legate de o eventuală plecare a lui Ibrahima Tandia de la Sepsi, francezul va începe anul în Covasna şi sunt şanse foarte mici ca acesta să schimbe echipa până în vară. Mai mult, conducătorii celor de la Sepsi au semnat un nou contract cu atacantul de 25 de ani ce va intra în viguare din vara acestui an.

Până la confirmarea primelor transferuri cei de la Sepsi s-au despărţit oficial de jucătorul maghiar Daniel Proser, iar atacantul Zsombor Veres va fi împrumutat la o echipă de liga a treia pentru a prinde mai multe minute. După reunirea de pe 6 ianuarie, jucătorii vor efectua vizita medicală şi se vor pregăti la baza proprie până pe 9 ianuarie.

Din 10 ianuarie, Eugen Neagoe şi elevii săi se vor afla în cantonament în Antalya până pe 25 ianuarie. În acestă perioadă vor disputa cinci meciuri de pregătire. Pe 13 ianuarie este programat testul cu turcii de la Sivasspor, pe 16 ianuarie va avea loc duelul cu Aktobe din Kazahstan, pe 20 se joacă meciul cu Mariupol din Ucraina, pe 22 Sepsi întâlneşte Haladas din Ungaria iar în ultimul meci din acest cantomanet gruparea din Covasna se duelează cu bulgarii de la Dunav Ruse pe 24 ianuarie.

Revenirea în ţară este programată pentru 25 ianuarie iar după două zile libere jucătorii vor începe antrenamentele în ţară. În primul joc oficial din 2019, Sepsi Sf. Gheorghe va întâlni în deplasare FC Voluntari pe 3 februarie de la ora 17.00.

Redactor: Adrian Susanu
www.digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri