FOTBAL. Reunire pe 15 iunie

Data publicării:
SEPSI

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut pasul spre Liga I la finalul unui sezon în care a terminat pe locul secund în eşalonul secund. După ce euforia a trecut, covăsnenii încearcă să rezolve din problemele existente înaintea startului în noul sezon.

Primul pe acestă listă este stadionul pe care vor disputa jocurile din Liga I. Arena din Sfântu Gheorghe nu poate fi omologată până la startul noului sezon iar oficialii s-au reîntors spre varianta Braşov. După ce au primit acceptul autorităţilor, se aşteaptă acum şi punctul de vedere al celor de la ISU pentru a putea începe cosmetizarea Stadionului Tineretului.

La începutul săptămânii viitoare covăsnenii vor şti dacă pot juca primele meciuri din noul sezon pe stadionul braşovean. Elevii lui Valentin Suciu se vor reuni pe 15 iunie cu o parte din jucătorii învoiţi încă trei zile. Lotul covăsnenilor va suferi o serie de modificări cu 7-8 jucători noi ce vor sosi la Sf. Gheorghe. Una din ţintele covăsnenilor a fost Ovidiu Herea, jucător ce tocmai a semnat cu Viitorul Constanţa. După reunirea de pe 15 iunie, Sepsi va avea un contonament în Ungaria unde va susţine şi o serie de meciuri amicale.

Sezonul Ligii I, ediţia 2017-2018 va începe pe 15 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri