Sari la conținut

FOTBAL. Start de cantonament

FC Braşov a început de miercuri primul cantonament montan din acestă perioadă de pregătire.

FC BV

Deşi sunt multe necunoscute la nivel administrativ Cornel Ţălnar a început pregătirea montană alături de elevii săi pe pantele din Poiana Braşov. După trei zile de pregătiri, duminică fotbaliştii vor avea parte de primul amical din acestă perioada. Adversarul şi ora de disputare nu au fost stabilite încă.

În lotul deplasat în Poiană au apărut şi primele noutăţi. Cosmin Cristil, un fundaş şi Ionuţ Tripşa, un mijlocaş, vin să acopere golurile la nivelul jucătorilor sub 21 de ani după plecările lui Răsdan şi Săftescu.

O situaţie aparte este cea a lui Mihai Leca. Fundaşul central este învoit de conducerea clubului pentru a susţine probe de joc. Jucătorul are o clauză în contract conform căreia poate pleca liber dacă primeşte o ofertă de la o echipă din străinătate. În vârstă de 25 de ani Leca a fost jucător de bază Pentru Ţălnar în prima parte a sezonului.

Au plecat de la FC Braşov până Acum Florin Cordoş şi Horia Popa, contracte reziliate, Claudiu Săftescu, revenit la Dinamo II, Răsdan, revenit la Concordia Chiajna şi Petra, revenit la ASA Tg. Mureş.

Pe aceeași temă