FOTBAL: Start perfect de sezon pentru Metalosport Galaţi

Data publicării:
metalosport

Metalosport Galaţi are parte de un început perfect de sezon. După ce au învins cu 1-0 la Bacău în primul meci din campionat, sportivii antrenaţi

de Mihai Ciobanu au reuşit să câştige şi prima partidă disputată pe teren propriu, împotriva celor de la Sporting Lieşti. Pe un teren cu denivelări, Metalosport şi-a făcut meciul uşor graţie unui penalty obţinut după 15 minute de joc. Căpitanul Marian Cârjă a transformat cu emoţii, iar Metalosport a reuşit să îşi păstreze avantajul minim până la pauză. În repriza a doua, oaspeţii au reuşit destul de rar să pună în pericol poarta apărată de Jalbă, iar Metalosport chiar şi-a dublat avantajul în prelungiri prin reuşita lui Chiriac. Scor final, 2-0 pentru Metalosport, care are punctaj maxim după ce a jucat două partide în primele trei etape.

Ionuţ Niculcea, antrenor Sporting Lieşti: "Meci câştigat meritat de Metalosport. E greu să joci din minutul 20 până în minutul 80 cu un om mai puţin după un meci de Cupă jucat cu 120 de minute... dar terenul, sub orice critică. Nici pe noi, dar nici pe echipa Metalosport nu avantajează în niciun caz".

Marian Cârjă, jucător Metalosport Galaţi: "Terenul pe care îl avem în Galaţi nu prea face cinste acestui oraş. Dar a fost luptă, un meci în care diferenţa a fost făcută de o dorinţă mai mare şi... de a câştiga, de a lupta mai mult".

Mihai Ciobanu, antrenor Metalosport Galaţi: "Foarte muncită a fost victoria de astăzi. Am întâlnit o echipă puternică a seriei, Sporting Lieşti, care aţi văzut şi dumneavoastră cu câtă ardoare şi-a jucat şansa, dar îi felicit pe băieţii meci că au câştigat".

Seria din care face parte este condusă în acest moment de echipa din Miercurea Ciuc, care are trei victorii în trei etape. Metalosport este cealaltă echipă a seriei care are punctaj maxim, însă gălăţenii au jucat doar două partide până acum. În etapa viitoare, Metalosport va juca în deplasare, cu ACS Cetate Râşnov.

reporter: Marius Ţuca

operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri