Gânduri mari pentru retur

Data publicării:
S3 asu

ASU Politehnica a încheiat prima jumătate a celui de-al doilea sezon în liga secundă pe poziţia a cincea, la şase lungimi în spatele ocupantei locului 3, ce duce spre barajul din Liga I. Antrenorul alb-violeţilor, Bogdan Andone, este încrezător în forţa grupului şi spune că echipa sa poate termina pe un loc fruntaş.

 
”Returul e tot timpul mai greu decât turul. În Liga a II-a sunt echipe puternice, bine susținute financiar, care își permit să facă pregătirea de iarnă în Antalya sau în Cipru. Încercăm să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul principal, în acest moment, e primul meci”, a declarat Bogdan Andone, antrenor ASU Politehnica Timişoara.

”Timişorenii încă se reacomodează la efort, dar în curând vor intra în programul normal de pregătire, care va cuprinde şi 8 teste până la reluarea campionatului, cu adversari din eșaloanele trei și patru ale României și Serbiei. Andone spune că și-ar fi dorit și adversari mai bine cotați, însă discuțiile nu s-au materializat.

”Primul adversar pe care mi l-am dorit a fost ACS Poli. Nu au putut ei să joace pentru că în perioada în care ne doream începeau campionatul. Mi-am dorit să jucăm cu Luceafărul Oradea, dar nu s-a putut. Am încercat să organizăm un amical și cu Partizan sau Steaua Roșie Belgrad, o formație pe care am întâlnit-o anul trecut, pe când eram la Olimpia Satu Mare, și a fost un test extrem de util”, a declarat Bogdan Andone, antrenor ASU Politehnica Timişoara.

Naţional Sebiş, ACS Ghiroda, CSM Lugoj, CSM Şcolar Reşiţa sau Universitatea Cluj sunt câteva dintre adversarele alb-violeţilor în partidele de verificare din următoarea perioadă.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Şoşdean

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri