Gazonul, principala problemă, înaintea derby-ului

Data publicării:
gazon
Cu 3 zile înainte de derby-ul cu ASU Politehnica Timișoara, oficialii celor de la UTA sunt îngrijorați în de starea gazonului, cu atât mai mult cu cât nici prognoza meteorologică nu este îmbucurătoare. Chiar și așa, toate biletele s-au vândut deja pentru duelul de duminică. Ultimele amănunte de pe Mureș, în rubrica sport.

Oficialii alb-roșiilor spun că sunt pregătiți de derby-ul vestului, de duminică, cu ASU Poli Timișoara. Gazdele își fac însă mari probleme în ceea ce privește gazonul, care nu se prezintă în condiții optime, iar meteorologii au anunțat precipitații abundente cu o zi înainte de jocul de pe „otorul”.

„Vom încerca să câștigăm meciul, vom vedea și terenul cum va fi, pentru că s-au anunțat ploi. Sâmbătă se pare că va ploua chiar foarte mult și vom vedea cum va fi și starea terenului. MUSCĂ Dar asta nu înseamnă că ne împiedică să nu obținem o victorie”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

De altfel, arădenii s-au pregătit chiar și în Ungaria pentru, dar și pe un alt teren din Arad, pentru a proteja câtuși de puțin suprafața de joc de pe arena din Aradul Nou. În ciuda problemelor, tehnicianul arădenilor, Laurențiu Roșu spune că le-a transmis elevilor săi că nu există altă variantă decât victoria.

„Ideea mea, și nu numai la meciul cu Timișoara, ci la orice meci - le-am și spus jucătorilor - că trebuie să dăm cât mai multe goluri. Dacă putem să dăm cinci, să dăm cinci, dacă putem să dăm zece, să dăm zece. Să nu renunțăm la ideea de a ne crea ocazii și de a înscrie goluri”, a completat Roșu.

Alb-roșii anunță că vor avea un stadion plin la ora jocului cu rivala din Timișoara. Fanii timișoreni vor avea doar 90 de locuri alocate pe Motorul, însă au anunțat că vor veni în număr mult mai mare pentru a susține echipa, chiar și din afara arenei. 2000 de locuri are arena din Aradul Nou.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri