HANDBAL. Abonamente puse în vânzare

Data publicării:
CORONA ABONAMENTE

Echipa feminină de handbal Corona Braşov a anunţat preţurile pentru abonemente în viitorul sezon. Acestea costă 200 de lei și sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu ale echipei de la poalele Tâmpei.

Abonamentele pot fi achiziționate de la sediul clubului, aflat la etajul 1 al Sălii Sporturilor „D. P. Colibași", de luni până vineri între orele 9.00-16.00.

Până acum formaţia de sub Tâmpa este înscrisă în Campionatul Naţional şi Cupa României. De asemenea conducerea clubului a făcut o cerere pentru un wild-card în vederea participării în Cupa EHF în următorul an competiţional. Înscrierile pentru cea de-a doua competiție intercluburi din handbalul feminin european se vor încheia la finalul acestei luni, după care Federația Europeană de Handbal va anunța dacă va acorda și wild-carduri.

Cu un nou antrenor pe bancă, Corona Braşov are programată reunirea pentru data de 10 iulie. Până acum gruparea braşoveană a reuşit transferurile jucătoarelor Eliza Buceschi, Bianca Tiron, Timeea Tătar, Teodora Bloj, Cynthia Tomescu, Andreea Chiricuță și Cosmina Cozma. Alte 8 handbaliste vor părsi clubul în acestă vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri