HOCHEI. Două victorii în trei meciuri

Data publicării:
HOCHEI

Hocheiştii de la Corona Braşov au încheiat weekendul de meciuri cu o zestre de 6 puncte.

HOCHEI

Elevii lui Martin Lacroix au învins de două ori Dunărea Galaţi şIiau cedat în ultimul joc în faţa celor de la DVTK Miskolc. Braşovenii nu au avut probleme în faţa grupării din Galaţi după ce s-au impus cu 6 la 4 respectiv 12 la 4 în cele două partide. Partidele contra campioanei României au avut o dublă însemnătate şi au contat atât pentru Liga Mol cât şi pentru întrecerea internă. În ultimul joc din serie braşovenii au cedat la limită în faţa maghiarilor de la Miskolc, singurul gol al partidei fiind reuşit de Jonhston în prima repriză. Cu 16 puncte în 10 partide Corona Braşov ocupă Locul 4 în Liga Mol.

"A fost un meci strâns, cu două echipe de hochei bune, şi din ce am văzut Miskolc va fi extrem de greu de învins în acest sezon. A fost un joc de calitate pentru iubitorii hocheiului. Fanii cred că au apreciat jocul prestat de ambele echipe", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov.

Braşoveni au parte în perioada următoare de o deplasare cu 4 meciuri în Ungaria, timp în care vor juca împotriva celor de la MAC Budapesta, Fehervar, Debrecen și Dunaujvaros.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Robert Piticu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri