Sari la conținut
News Alert

HOCHEI. Formă bună pe gheaţă

Hocheiştii de la Corona Braşov au avut parte de un start excelent în deplasare din Ungaria cu două victorii în faţa celor de la MAC Budapesta şi Fehervar. 

HOCHEI

În aceste jocuri nu au evoluat din cauza problemelor medicale Rory Rawlik şi Ian McDonald. Elevii lui Martin Lacroix au făcut un joc bun defensiv în faţa celor de la MAC şi au reuşit să obţină două puncte din capitala Ungariei după ce s-au impus la loviturile de departajare.

Golul victoriei braşovene a fost reuşit Roberto Gliga. De remarcat şi prestaţia impecabilă a portarului Zoltan Toke cu 56 de parade pe parcursul meciului. Dipsuta cu cei de la Fehervar a fost adjudecată de braşoveni cu 6 la 3, galben-albaştrii reuşind desprinderea în ultima repriză.

Pentru Corona au punctat Tomas Klempa şi Nagy Csaba câte o dublă, respectiv Roberto Gliga şi Istvan Nagy. Cu 21 de puncte acumulate braşovenii au urcat pe locul 3 în Liga Mol. În ultimele 2 partide din acestă deplasare Corona întâlneşte astăzi de la 19:00 Debrecen şi marţi de la 19:30 Miskolc.