Încrezători înaintea redebutului ligii secunde

Data publicării:
foresta
ASU Politehnica reia seria meciurilor oficiale, sâmbătă, la Suceava. Alb-violeții ajung în această seară în nordul Moldovei, iar Sorin Brîndescu, antrenorul bănățenilor, speră ca elevii săi să se adapteze rapid la suprafața de joc, în ideea în care aproape toate testele de verificare, cu excepția celui de la Lugoj, au fost susținute pe teren sintetic.

„Ambele echipe ne-am antrenat pe terenul sintetic, nu știu ce au făcut ei în această săptămână, dar noi am reușit să ne pregătim pe iarbă, plus că în jocul de la Lugoj ne-a prins bine, chiar dacă l-am pierdut. Ne-a prins bine să jucăm 90 de minute pe un teren care cred că oferă condițiile de la Suceava. Vom vedea la fața locului cine se adaptează mai repede și mai bine la condițiile de joc”, a spus Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților.

Unul dintre motivele principale de îngrijorare ale antrenorului Sorin Brîndescu se leagă de numărul mare de accidentați. Ungureanu, Telescu, Taub și Neamțu nu fac deplasarea, însă ceilalți jucători acontați în această iarnă sunt gata să îi suplinească și se gândesc să obțină cel puțin un punct din deplasarea de la Suceava.

„Ideea noastră este să formăm o echipă competitivă, să mergem să încercem să scoatem un punct, sau trei puncte sau ce se va întâmpla”, a completat Bogdan Nicolescu.

„Suntem jucători maturi și o să ne acomodăm la teren din minutul 1... de la încălzire. Va fi un meci greu, o luptă, dar sunt convins că o să câștigăm, nu am niciun dubiu”, a adăugat și Ricardo Filip.

„Noi am fost și în turul campionatului o echipă cam boemă, poetă... cu unii jucători mai timizi, mai fricoși. Dar sperăm că am reușit să schimbăm ceva din acest aspect. Să fim mai curajoși, mai puternici în meciurile din deplasare, ca să aducem puncte de acolo”, concluzionează Sorin Brîndescu.

În tur, Foresta s-a impus cu 3-2 pe stadionul „Dan Păltinișanu", după ce Poli a condus cu 1-0. Revanșa are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe „Areni", în cadrul etapei a XXII-a a campionatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri