Inițiativă umanitară sub panou

Data publicării:
Str 3 minge

Fetele de la ICIM Arad au îndemnat elevii, profesorii şi părinții să doneze bani pentru spital. Fosta multiplă campioană națională a demarat o nouă ediţie a campaniei ”Donează un leu pentru spital”, prin care încearcă să adună fonduri pentru Compartimentul de Boli Infecţioase din Arad. Baschetbalistele, împreună cu membrii Asociaţiei Cetatea Voluntarilor, au vizitat mai multe localităţi din Arad şi au invitat gazdele să doneze un singur leu.

Sportul şi mărinimia fac casă bună împreună. O dovedesc membrii Asociaţiei Cetatea Voluntarilor şi echipa de baschet ICIM Arad, care merg din şcoală în şcoală ca să strângă bani pentru renovarea Compartimentului de Boli Infecţioase Arad.

”Venim cu inima şi cu braţele deschise  pentru a face câte ceva. Acest program este organizat de către noi în colaborare cu Cetatea Voluntarilor. Echipa ICIM Arad va mai merge şi în alte şcoli. Văd că suntem primiți cu căldură, iar fiecare poate să doneze un leu, iar mic cu mic se face mare”, a declarat Marcel Urban, Președinte FCC ICIM Arad.

Gruparea de pe Mureş a pregătit o minge de baschet imensă, în care cei mici au lăsat o parte din economiile lor sau din banii de pachețel.

”Vrem cu puținul nostru să ajutăm pentru ca suntem cu copiii de la clasa pregătitoare până la cei mari, şi sperăm ca acel puţin să facă bine celor care au nevoie”, a spus, Floare Moţ, învăţătoare.

Voluntarii, alături de fetele de la ICIM Arad, vor merge şi în alte şcoli din judeţ ca să strângă bani pentru spital, o ocazie bună de a promova, în același timp, sportul.

”Ei merg în şase şcoli din judeţul Arad, acolo unde acolo unde strâng cu drag un leu pentru spital. Campania e inițiată de cei de la FCC ICIM Arad şi tare le mulţumim pentru implicarea lor”, a spus Anamaria Popa, Cetatea Voluntarilor, Arad.

Banii strânși prin campania demarată de multipla campioană vor fi folosiți pentru reabilitarea parterului de la Compartimentul de Boli Infecţioase Copii din Arad. Primul etaj a fost transformat complet anul trecut, cu ajutorul donaţiilor obţinute de Asociaţia Cetatea Voluntarilor Arad.

redactor: Mihaela Creţu/ operator: Cristian Kovacs

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri