Ionuț Popa: „Jucătorii sunt datori!"

Data publicării:
poli
Ionuț Popa a comentat în stilu-i caracteristic prestația elevilor săi în jocul de la Cluj, cu ASA Târgu Mureș. Tehnicianul alb-violeților s-a declarat extrem de nemulțumit ce au arătat jucătorii săi în primele două meciuri oficiale ale lui 2017 și nu este optimist în privința șanselor pentru evitarea retrogradării.

„Dacă jucăm așa avem șansa Camodgiei Democrate... dacă jucăm așa. Dacă jucăm ca în toamnă atunci putem spera la ceva mai mult, dar primii care trebuie să se trezească sunt jucătorii. Pentru că conducerea a făcut eforturi, le-a dat zilele trecute 2 salarii, fac eforturi pentru încă un salariu, în așa fel încât să venim la zi - și ei sunt datori!”, a spus Ionuț Popa.

Tehnicianul lui ACS Poli a vorbit și despre faptul că meciul de la Cluj s-a disputat în fața uneia dintre cele mai scăzute audiențe din istoria primului eșalon: puțin peste 70 de spectatori.

„Trebuia să fie un om jumate, un adult și un copil la meci... ce să vadă... nu vorbesc de adversar, vorbesc de echipa noastră, care a fost realmente fabuloasă”, a completat Popa.

ACS Poli Timișoara va reveni pe Dan Păltinișanu, peste exact o săptămână, când va primi vizita celor de la CSM Poli Iași, într-un meci ce va conta pentru runda cu numărul 24 a Ligii I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri