Sari la conținut
News Alert

La 60 de minute de o nouă semifinală

SCM Poli joaca azi, pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale, împotriva celor de la CSM București. Violeții pot ajunge din nou în careul de ași, după ce în 2016 au fost depășiți de Dinamo.

SCM Politehnica este la 60 de minute de o nouă semifinală în Liga Națională de handbal masculin. Învingători, la aruncările de departajare, în primul meci al "sfertului" cu CSM București, bănățenii vor să tranșeze calificarea în fața propriilor fani. Cu atât mai mult cu cât consideră că presiunea e pe umerii vicecampioanei

”Noi nu avem niciun fel de presiune. Presiunea e la ei, o lăsăm pe umerii lor, la fel ca statutul de favorită. Noi vom lupta până la moarte pentru a încheia seria. Acum avem mult mai multă încredere. Suntem conștienți de forța lor, îi respectăm pe cei de la CSM, dar când începe meciul, respectul dispar”, a declarat  Pero Milošević, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

”Am intrat cu încredere și la ei. Ține doar de noi, nu îmi place să vorbesc de ei, cu tot respectul - e clar că sunt o echipă bună - dar ține doar de noi și de cum vom fi la ora meciului”, a declarat Didi Hrimiuc, SCM Politehnica Timișoara.

SCM Politehnica poate repeta performanța din 2016, când s-a calificat în careul de ași, în dauna Stelei, într-un sezon în care, în ciuda problemelor financiare, violeții au pus mâna pe bronz. Meciul doi al sfertului cu CSM are loc mâine, la Sala Constantin Jude.

reporter: Claudiu Sav / operator: Dan Petcu