La 60 de minute de semifinale

Data publicării:
decisiv
SCM Politehnica și Potaissa Turda se înfruntă, mâine, în meciul care va decide cine va ajunge în semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin. Pero Milošević, antrenorul alb-violeților, va sta pe banca tehnică, după eliminarea din meciul doi. Muntenegeanul nu a fost suspendat de către Comisia de Disciplină şi are încredere că echipa sa poate repeta performanța de anul trecut și știe ce poate face diferența.

"Se poate întâmpla orice, un joc deschis oricărui rezultat. Dacă vrem să câștigăm acolo trebuie să ne ajute foarte mult și portarii noștri. Trebuie să își îmbunătățească jocul și, dacă se poate, să arate la fel de bine cum au arătat portarii celor de la Turda, în primul meci al lor de-acasă", admite Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Folosit în finalul ambelor meciuri din „sferturi", Ilie Vaidasigan crede că presiunea va fi pe umerii adversarilor, care au cel mai bun sezon al lor în Liga Națională.

"Presiunea va fi la ei. Au jucat foarte bine tot anul, au pierdut doar un meci cu Dinamo anul acesta și în rest au câștigat toate meciurile. Noi vom fi practic fără presiune, ei vor avea presiunea. A venit locul 2 cu locul 7 vor trebui să câștige", adaugă şi Ilie Vaidasigan.

"Am avut un an în care am terminat pe doi, cel mai bun an al nostru în liga națională. Mergem bine și în cupele europene, suntem calificați și în Final Four-ul Cupei României... ar fi păcat să ratăm calificarea în semifinalele campionatului", admite Horaţiu Gal, antrenorul turdenilor.

Duelul decisiv pentru calificarea în semifinală are loc mâine, de la ora 18. Până acum, și-au asigurat prezența în careul de ași, Dinamo și CSM București, în vreme ce HC Dobrogea Sud Constanța și HC Odorhei se întrec și ele, în meciul trei, de la aceeași oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri