Laurențiu Roșu: „Din prima zi la Arad am înțeles semnificația acestui meci!"

Data publicării:
rosu
UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica Timișoara stau față în față duminică în primul duel direct după mai bine de patru ani. Meciul de duminică suscită deja un interes maxim, iar micuța arena „Motorul" va fi plină-ochi. Jucătorii și antrenorii au intrat deja în febra meciului. Sosit în urmă cu o lună la Arad, Lauențiu Roșu este conștient de importanța confruntării.

De când am venit aici în prima zi am înțeles ce înseamnă această rivalitate între UTA și Timișoara. MUSCĂ. Vreau să câștig și următorul meci, mai ales că e derby. E foarte important pentru noi, pentru toată suflarea UT-ei.

Tehnicianul de 41 de ani al arădenilor i-a urmărit pe timișoreni în jocul cu Unirea Tărlungeni și și-a conturat o primă impresie despre aceștia.,

„E o echipă tânără, care are jucători destul de buni pe unele posturi, îi voi mai analiza și la alte meciuri, pentru că trebuie să urmăresc și alte jocuri pentru a-mi face o impresie generală despre ei. Cert e că, într-adevăr, toate echipele care vin la Arad o să încerce să scoate puncte și automat și ei la fel, mai ales că sunt în partea de jos a clasamentului”, a spus Laurențiu Roșu.

Arădenii aveau nu mai puțin de cinci jucători în pericol să lipsească de la acest joc, din cauza cartonașelor galbene încasate în ultimele runde, însă doar Alexandru Manea nu va putea intra în iarbă. UTA a pierdut doar două jocuri din ultimele 26 disputate în campionat pe teren propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri