Sari la conținut

Leo Grozavu a renunțat și la Alin Șeroni

ACS Poli Timișoara a ajuns la al nouălea meci la rând fără succes în prima ligă, după 1-2 cu CSM Poli Iași. Înfrângerea suferită cu moldovenii nu i-a căzut deloc bine lui Leo Grozavu, care a anunțat, imediat după meci că a renunțat și la serviciile lui Alin Șeroni, nemulțumit de atitudinea arătată de acesta în meciul trecut și la antrenamentele dinaintea partidei cu ieșenii.

 ”L-ați văzut la meciul trecut... multe greșeli. În antrenament la fel, fără atitudine, fără concentrare. Prefer să rămânem cu jucători care să facă ceva pentru Timișoara, să joace la Timișoara. Șeroni s-a născut la Timișoara, în prima ligă?! Nu s-a născut nici Șeroni, nici Grozavu, deci se poate fără oricine”, a declarat  Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timișoara.

Dezamăgit de prestația elevilor săi în cele două jocuri de când a preluat Timișoara, Grozavu a trimis câteva săgeți și spre fostul antrenor al bănățenilor, Ionuț Popa.

”În momentul de față, echipa e destul de jos din toate punctele de vedere. Și fizic și tehnic, tactic... e foarte greu să faci fotbal de calitate când fundația e crăpată sau găurită”, a declarat Leo Grozavu,  antrenor ACS Poli Timișoara.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, ACS Poli ocupă locul 10, cu 26 de puncte, 7 în plus față de Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă clasată pe locul ce duce spre barajul de rămânere în prima ligă. Bănățenii au un bilanț negativ și pe teren propriu, unde nu au mai câștigat din luna octombrie.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Adrian Ionescu