Sari la conținut

Liderul vine pe "Știința"

ASU Politehnica Timișoara are parte de un nou duel dificil, pe teren propriu. Alb-violeții primesc vizita liderului Juventus București - formație care ajunge în Banat după primul eșec suferit pe teren propriu, 1-2, cu UTA Bătrâna Doamnă.

"Întâlnim o echipă bună, puternică, bine organizată, care își dorește să evolueze în Liga I la anul. O echipă care a pierdut doar trei jocuri, acum cu cel cu UTA", spune Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

"Ne așteaptă un meci foarte greu, nu greu, cu probabil cea mai bună echipă din serie. Îl abordăm însă la victorie, alt gând nu avem și sper șă și reușim", este de părere și Dănuț Bilia.

Tot cu 1-2 au pierdut și bănățenii, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, la capătul unui meci pe care o agenție de monitorizare a caselor de pariuri l-a catalogat ca fiind suspect. Alb-violeții resping orice acuzație și se arată surprinși de tevatura creată în jurul eșecului din Covasna.

"E o tâmpenie, pur și simplu o tâmpenie! Eu bag mâna în foc pentru oricare dintre noi, de aici... nu există așa ceva! Chiar am rămas surprins când am citit articolul, nu îmi venea să cred... ne-au bătut, au fost mai buni", continuă Bilia.

"Au avut o ocazie la 0-0 mare de tot, deși în prima repriză i-am anihilitat bine de tot. Am făcut o greșeală, iar Hadnagy a ratat singur-singurel cu Markos. A vrut să dea cu exteriorul, a dat în plin, s-a dus pe lângă poartă. Ar fi fost 1-0 pentru ei. Așa cum, dacă noi eram mai inspirați era 2-0 pentru noi și era 2 și final și nu mai erau discuții, sau poate erau discuții, nu știu", spune și Brîndescu.

ASU Politehnica primește echipa lui Daniel Oprița cu tot lotul valid. Întâlnirea de pe Știința începe de la ora 15:00 și va putea fi urmărită, în direct, la Digisport 1. În tur, Juventus s-a impus cu 5-0.