Misiune grea pe terenul liderului

Data publicării:
juventus
Politehnica Timişoara are în faţă o deplasare extrem de grea la final de săptămână. Alb-violeţii vor evolua în Colentina, pe terenul liderului Juventus Bucureşti, formaţie care nu a mai pierdut în campionat de 10 etape, timp în cae a strâns 9 victorii și o remiză. Chiar și așa, Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților, mizează pe capacitatea jucătorilor de a se automotiva în faţa adversarilor de calibru.

„Probabil că jucătorii se automotivează pentru astfel de jocuri dar noi am făcut meciuri bune și cu alte echipe, însă nu am reușit să avem și rezultate pozitive. Pentru noi, în situația în care suntem, orice punct este binevenit. Întâlnim echipa de pe locul întâi, o echipă bună, dar noi încercăm să le creem probleme”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților.

Formația lui Daniel Oprița are cel mai bun atac din liga secundă, cu 38 de goluri marcate şi cea mai solidă apărare, cu doar 3 primite.

„Vom încerca să desfacem apărarea lor, să marcăm deși au apărare foarte bună, dar mergem să câștigăm, încercăm să câștigăm”, îl completează Dănuț Bilia.

În săptămâna premergătoare meciului de la Bucureşti, alb-violeţii se confruntă şi cu numeroase probleme medicale. Teuţ şi Mărgărit sunt accidentaţi, în vreme ce atacanţii Bădăuţă şi Blănaru nu s-au antrenat în primele două zile ale săptămânii, tot din cauze medicale, însă astăzi au reintrat în programul normal de pregătire. Duelul cu liderul din București din etapa a 12-a are loc sâmbătă, de la ora 11.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri