Mobilizare pentru duelul cu vicecampioana

Data publicării:
mobilizare steaua
ACS Poli Timișoara a pierdut fără drept de apel în deplasarea de la Voluntari, însă vrea să se revanșeze pe teren propriu, chiar în duelul cu vicecampioana Steaua. La ultima vizită în Banat, roș-albaștrii au pierdut, 0-1, în urmă cu un an.

„La fiecare meci ne propunem maximum. Acum numai jocul ne poate răspunde ce putem primi, dar noi vrem să câștigăm și cu Steaua, chiar dacă a fost campioana României și știm că ne va aștepta un meci foarte greu. Este cea mai bună echipă a campionatului, ați văzut ce transferuri au reușit și orice jucător joacă la Steaua e de foarte mare valoare”, spune Andrei Artean.

„Vom avea zile în care să putem să ne mobilizăm pentru meciul cu Steaua. Știu că este un adversar dificil, poate cea mai bună echipă din țară, însă nu avem voie să plecăm cu capul în jos și trebuie luptăm pentru că nu avem altceva ce să facem, trebuie să ne respectăm ca fotbaliști”, completează Iulian Roșu.

Clubul bănățean de Liga I a anunțat azi punerea în vânzare a tichetelor pentru partida de duminică la prețuri mai mari față de jocurile „obișnuite” de campionat. Astfel, accesul la peluze și tribune s-a scumpit cu 5, respectiv 10 lei, față de tarifele practicate. Fanii își pot procura tichetele fie online, fie de la casele de la stadion sau de la partenerii clubului. Duelul cu Steaua are loc duminică de la ora 20 și va putea fi urmărit în direct și la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri