Mulțumiți și nu prea. Ionuț Popa: „Noi de abia am putut sta în ghete!"

Data publicării:
acs poli pre steaua
Deși formația antrenată de el s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 3-0 cu divizonara secundă CS Afumați, Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor a criticat prestația elevilor săi.

„Cel puțin în prima repriză, ei au avut 3-4 situații clare de gol, noi arpoape că nici nu am putut sta în ghete. Nu știu ce s-a întâmplat, deși le-am atras atenția că Botoșaniul a pierdut aici. Nu știu, poate nu m-am făcut foarte bine înțeles, le-am cerut multă seriozitate, concentrare, dar din păcate am fost moi”, a admit Ionuț Popa, la final.

Bănățenii au rămas în sudul țării, la Urziceni, acolo unde pregătesc duelul de sâmbătă, cu Steaua, din campionat. Deși cu succesul din Cupă au ajuns la 4 jocuri la rând fără înfrângere, Popa este îngrijorat înaintea confruntării cu roș-albaștrii, cu atât mai mult cu cât nu se va putea baza nici pe Artean, care va lipsi pentru prima dată în acest sezon din primul 11.

„Este un jucător foarte important pentru noi, stâlpul din fața apărării și va fi o pierdere mare, păcat că a luat acel cartonaș roșu!”, recunoaște Daniel Vădrariu, marcatorul golului doi în meciul de la Afumați.

„Trecem printr-o formă bună, dar va fi greu... Steaua rămâne Steaua, chiar dacă și ea trece printr-un moment mai greu, dar la valoarea jucătorilor de acolo, Steaua nu poate fi decât campioana părerea mea”, a completat Popa.

Steaua - ACS Poli Timișoara, ulitmul joc din campionat pentru alb violeți are loc sâmbătă, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri