Sari la conținut

Nu s-au putut desprinde | UTA Bătrâna Doamnă - FC Brașov, 1-2

Aflată la trei puncte în spatele arădenilor, FC Brașov a deschis scorul după 9 minute, prin Sebastian Chitoșcă. Oaspeții au trecut apoi pe lângă 2-0, cu 20 de minute înainte de final, când Iacob a trimis bara transversală.

Trei minute mai târziu a venit rândul arădenilor să lovească bara la centrarea lui Andor. Trimis de Reghecampf în liga secundă, Rareș Enceanu a dublat avantajul brașovenilor, pe contraatac. UTA a primit o lovitură de la 11 metri după un fault a lui Stan, asupra lui Chindriș. Portarul Florin Iacob i-a refuzat însă golgheterului Adrian Petre cel de-al 23-lea gol din acest sezon. Totuși, echipa lui Laurențiu Roșu a redus din handicap în minutul 89, prin Marius Chindriș, dar Brașovul a plecat cu toate punctele și a egalat-o pe UTA în clasament. Ambele echipe se află pe podiumul ligii secunde.

„Pentru noi practic era ultima șansă să ne mai gândim la promovare. Eu zic că jocul l-am câștigat pe merit. Am avut o primă repriză foarte bună”, a spus Cornel Țălnar, antrenorul brașovenilor.

„E clar că de acum încolo nu mai depindem doar de noi. Mă refer la jocul rezultatelor, pentru că până acum am depins de noi la ultimele meciuri”, admite și Laurențiu Roșu, tehnicianul utiștilor.