Sari la conținut
News Alert

Pentru locul trei

BC Timișoara încheie sezonul regular cu un derby de clasament. Bănățenii găzduiesc vineri, CSU Sibiu, într-un duel care va stabili ocupanta locului trei în Liga Națională. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în clasament: „leii" au 31 de puncte, dar și un meci în plus față de echipa lui Dan Fleșeriu.

„O echipă ce pare a fi rutinată, își cunosc destul de bine sarcinile de joc, completă și în atac și în apărare, și pe partea de recuperări, au un ritm bun. E o echipă dificilă, care nu e întâmplător în poziția în care este”, susține Tudor Costescu, antrenorul timișorenilor.

„Vine un joc în care avem șansa de a continua ceea ce am construit până acum, de a deveni din ce în ce mai puternici, ca grup. În ultimă perioadă jucăm din ce în ce mai bine și vrem să rămânem pe același drum și pe când va începe play-off-ul”, completează și Jonte Flowers.

Timișorenii au adunat patru succese la rând de la venirea pe bancă a lui Tudor Costescu și vor să mențină ritmul și în următoarea perioadă, una în care vor juca din trei în trei zile, odată cu participarea în Final Eight-ul Cupei României.

„Nu ne pune presiune din partea clubului, dar ne dorim un rezultat bun și în Cupa României, fiindcă asta ar fi ca o certificare a parcursului bun din campionat”, mai adaugă Costescu.

Și CSU Sibiu a adunat 4 succese din ultimele 5 jocuri în Liga Națională, însă doar unul dintre acestea a venit departe de sala Transilvania. Duelul cu galben-albaștrii are loc vineri, de la ora 18:00, în sala Constantin Jude.