POLO. Dublă victorie cu Arad

Data publicării:
POILO CORONA

În Superliga de polo pe apă echipa Corona Sportul Studențesc Brașov s-a impus în ambele jocuri disputate în în propriul bazin contra celor de la Amefa Arad.

Jucătorii pregătiţi de Aurelian Georgescu au avut în faţă un adversar bătăios care a cedat greu punctele puse în joc, echipa arădeană practicând un polo de calitate. În primul joc braşovenii s-au impus la trei goluri diferenţă, 15 la 12 la capătul unui meci echilibrat.

A doua zi gruparea de sub Tâmpa a avut emoţii în primele două sferturi contra arădenilor, desprinderea venind greu pe final, scor 10 la 5. Drăghici cu 6 goluri pe parcursul celor două jocuri a fost cel mai important marcator al celor de la Corona Sportul Studenţesc Braşov. A fost un weekend reuşit şi pentru juniorii clubului braşovean după o victorie de palmares contra celor de la Triumf Bucureşti.

În urma acestor rezultate, Corona Sportul Studențesc se află pe poziția a treia în Superliga Națională de polo pe apă cu 18 puncte. În runda următoare, poloiștii de sub Tâmpa vor juca în deplasare contra celor de la CSM Digi Oradea.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri