Sari la conținut

Prea devreme pentru a trage concluzii

BC SCM Timișoara a încheiat prematur actuala stagiune. Bănățenii au fost depășiți în cele trei meciuri cu CSM Oradea și sunt nevoiți să gândească strategia pentru următorul sezon. Tudor Costescu, antrenorul „leilor" recunoaște că nu a luat în calcul, în nici un moment, faptul că va trebui să clădească deja un plan pentru stagiunea viitoare.

"Nu ne-am făcut planuri pentru pauză... eu îmi făcusem planuri pentru meciul 5. Probabil că întrebarea mă ajută, va trebui să ne hotărâm asupra ceea ce urmează. Am avut ceva discuții cu conducerea, rămâne de văzut. Cred că e corect să facem o evaluare a părții de campionat în care am fost principal, după care o să tragem concluziile împreună", admite Tudor Costescu.

Tehnicianul timișorenilor a ținut să vorbească și despre apatia suporterilor pe final de sezon și crede că, într-o oarecare măsură sfertul cu Oradea s-a decis și la nivelul susținerii venită din tribune. Lucru subliniat, de altfel, și de Cristian Achim, omologul său de pe banca orădeană. Și la Timișoara, campioana a fost susținută de aproape 50 de fani zgomotoși.

"Ceea ce îmi întoarce de fiecare dată cuțitul în rană este să aud spectatori adverși cântând la noi în sală, pentru mine asta e... nici nu mai pot sta în sală după meci. Nu e vina eșecului, nu spun că am pierdut pentru că sala nu e alături de noi, niciodată, dar eu vă spun că pe mine, personal, acest lucru mă deranjează extraordinar", a precizat Costescu.

"Publicul a jucat un rol major în primele 2 meciuri. Avem un public minunat, acesta e adevărul, realmente acesta e adevărul. Un pic ne-au cam purtat așa pe aripile victoriei", a completat şi Cristi Achim, tehnicianul bihorenilor.

În actuala stagiune, BC Timișoara a pierdut 7 dintrele 8 confruntări cu CSM CSU Oradea. Bihornii au oprit drumul bănățenilor și în Cupa României, tot în sferturile de finală ale competiției.