Primul test pentru Grozavu, cu FC Voluntari

Data publicării:
spot2

ACS Poli deschide runda cu numărul 24, vineri, în faţa propriilor fani, împotriva celor de la FC Voluntari. Formaţia din sudul ţării vine în Banat după un eșec usturător în primul meci din 2018, dar nici gazdele nu o duc mai bine: nu au mai câștigat de 7 runde în prima ligă.

”E conștient şi dânsul că nu poate face minuni în câteva zile, alături de noi. Probabil că rezultatele vor veni în perioada următoare când vom lucra mai mult împreună”, a declarat Andrei Artean, ACS Poli Timişoara.

Deşi ocupă locul 9 în ierarhie, bănățenii n-au mai găsit calea spre victorie de 7 runde, iar patru dintre aceste jocuri s-au desfășurat în faţa propriilor fani. Jucătorii speră că schimbarea de pe banca tehnică să fie de bun-augur.

”Şi noi suntem într-o schimbare, e un suflu nou, cum se întâmplă la toate echipele când vine un antrenor nou. Sper să fie de bun augur şi să câștigăm acest meci, pentru că avem nevoie de puncte”, a spus Andrei Artean, ACS Poli Timişoara.

 ”E foarte exigent! Ştiu că echipa se va antrena foarte bine, vor fi antrenamente bune, care ne vor ajuta, iar dacă va fi răbdare şi încredere cu siguranţă ne vom duce pe un drum bun”, a declarat Gabriel Vaşvari,  ACS Poli Timişoara.

ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari deschid runda cu numărul 24, vineri, de la ora 18, în direct la Digisport 1.

reporter: Claudiu Sav/operatori: Mihai Pop, Dan Şoşdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri