Sari la conținut
News Alert

Probleme de lot şi diferență de atitudine

Tehnicianul alb-violeţilor a analizat succesul cu Minaur - succes care s-a conturat în condiții aparte. Bănățenii au, în continuare, un lot decimat de accidentări. Fenici a urmărit meciul din tribună, în vreme ce Hrimiuc, Ştefan şi Vuk Milosevic au fost trecuți doar pe foaia de joc. Tocmai în această idee, Pero Milosevic a fost nemulțumit de atitudinea unora dintre elevii săi.

”Avem unii jucători care luptă mult fără să se gândească la banii pe care trebuie să-i primească, dar mai sunt și unii a căror atitudine nu mi-a plăcut de data aceasta. Spun că sunt accidentați, se menajează, sunt cu gândul la alte echipe unde vor să plece, asta în timp ce unii își dau viața pe teren”, a declarat Pero Milošević, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

Muntenegreanul de pe bancă tehnică a Politehnicii recunoaște că se gândește deja la sezonul viitor şi admite că are o serie de jucători pe care îi urmărește deja. Transferurile se vor face însă, în funcție de bugetul disponibil.

”Nu avem bugetul celor de la CSM, sau al Constanței, al Stelei sau a celor de la Călărași. Momentan, trebuie să respectăm jucătorii care au luptat pentru club. Dar ne gândim şi la alții. Am pus ochii pe câțiva jucători pentru sezonul ce vine, încă de acum 2-3 luni”, a declarat Pero Milošević, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

SCM Politehnica se află la al doilea sezon consecutiv în care ratează prezența în careul de aşi al Ligii Naționale.

reporter: Claudiu Sav/ operator: George Ştefăniţă