Sari la conținut

Prudență înaintea duelului cu ultima clasată

SCM Politehnica Timișoara revine în fața propriilor fani, după pauza de două săptămâni prilejuită de meciurile Naționalei în campania de calificare la Euro. Alb-violeții primesc vizita codașei CSM Făgăraș, echipă ce a câștigat doar un joc din cele 10 disputate până acum. Chiar și așa, timișorenii îndeamnă la prudență, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

„Nu vom acorda șansa nimănui să se relaxeze în acest meci, am încărcat destul de mult săptămâna trecută, pentru a avea tonus până în decembrie. Sper pe fondul unui joc bun și fizic să obținem o victorie cu Făgărașul pentru a pregăti sută la sută meciul cu Reșița”, a spus Attila Horvath, antrenorul secund al timișorenilor.

Bănățenii au disputat două jocuri amicale, ambele la Satu Mare și sunt mulțumiți de pauza de care au beneficiat, cu atât mai mult cu cât privesc în perspectivă, la perioada ce urmează, care cuprinde și dubla manșă a turului III din Cupa Ehf, cu slovenii de la RK Ribnica.

„Perioada aceasta, între ghilimele de vacanță, am folosit-o ca să ne putem antrena și să încărcăm puțin motoarele pentru ce urmează. Nu va fi niciun meci ușor: nici cu Făgărașul sau cu Suceava, nici cu Reșița... între timp avem și două meciuri cu slovenii, după aceea vine Constanța, mergem la Călărași și după, Vasluiul”, a continuat Horvath.

Meciul din etapa a 11-a a Ligii Naționale are loc mâine, de la ora 18, în Sala Constantin Jude.