Sari la conținut

Răspunsul de la TAS, luna viitoare

ACS Poli nu va primi nici în această lună un răspuns din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane. Bănățenii speră să primească cele opt puncte înapoi, însă nu vor afla acest lucru decât la începutul lunii martie, chiar înaintea începerii play-out-ului Ligii I.

„Termenul pentru care ne-au informat că ne dau răspunsul este ultima etapă a sezonului regular, asta înseamnă undeva la începutul lunii martie. Încercăm să vedem dacă avem vreo veste ceva mai devreme”, a precizat Sorin Drăgoi, președintele ACS Poli Timișoara.

Până la așteptarea deziciei TAS, alb-violeții și-au fixat un mini-obiectiv pentru cele cinci jocuri rămase din sezonul regular.

„Am avut o discuție cu jucătorii în primul rând și apoi cu staff-ul tehnic, noi vrem să acumulăm 8 puncte, ca target din următoarele 5 meciuri, pentru a putea fi siguri că înainte de închiderea campionatului, de play-out și play-off că avem șanse să scăpăm de la retrogradare”, a completat Drăgoi.

Timișorenii redebutează în campionat luni, de la ora 20:00, în direct la Digisport 1, în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Oamenii lui Ionuț Popa vor mai întâlni apoi, pe rând, ASA Târgu Mureș, CSM Poli Iași, Viitorul Constanța și Concordia Chiajna.